Miért ajánljuk a fagyasztott tölcséres kürtőskalácsot?

Mert a friss kürtőskalács élményét nyújtja

Minőségi alapanyagokból készül, adalék- és tartósítószer mentesen.

Mert könnyen kezelhető,

munkaerő-, kapacitás- és helytakarékos.

Mert plusz bevételt hozhat

Mert az új termék új vásárlókat, plusz bevételt jelent.

Mert igazi különlegesség

Fagyizó sok van, de ahol kürtőskalács tölcsérbe mérik a fagyit, még mindig ritkaságnak számít. A te üzleted lehet a következő.

Szeretnéd, hogy a Te üzletedben is legyen fagyasztott kürtőskalács tölcsér?

Hogy is van ez?

Telephelyünkön, az erre a tevékenységre engedélyezett üzemünkben készítjük a fagyasztott kürtőskalácsokat, amelyek egy speciális technológiai eljárásnak köszönhetően a felengedés után is a friss kürtőskalács élményét nyújtják.

Felhasználása nagyon egyszerű: a készre sütött kürtőskalácsot elővesszük a fagyasztóból, majd szobahőmérsékleten felengedjük kb. 20-25 perc alatt. A kürtőskalács tölcsérbe tehetünk: 2-3 gombóc fagyit, gyümölcsöket, önteteket, tejszínhabot vagy akár sós tölteléket is.

A legnépszerűbb ízek...

Melyek a legnépszerűbb ízesítések?
Vanílás, Fahéjas, Natúr –cukor nélkül (sós töltelékekhez ajánljuk)

Igény szerint laktózmentes és vegán változatban is készítjük, minden állati eredetű alapanyagtól mentesen.

A kürtőskalács tölcsérbe tehetünk fagylaltot, díszíthetjük gyümölcsökkel, tejszínhabbal, különböző öntetekkel kedvünk szerint.

Fagyasztott tölcséres kürtőskalács technikai adatok

Összegyűjtöttük azokat a hasznos információkat, amelyek a fagyasztott kürtőskalács forgalmazásához szükségesek lehetnek.​

Csomagolás: A termék igazoltan élelmiszeripari felhasználásra alkalmas zsákba kerül csomagolásra és szállításra.

Kiszerelés: 10 db/zsák (ízenként).

Szállítás: Telephelyi átvétellel és kiszállítással is elérhetőek termékeink.

Telephelyi átvétel: Ebben az esetben a vásárlónak kell biztosítani a megfelelő tároló – és szállító eszközt a folyamatos hűtési lánc fenntartása érdekében.

Kiszállítás: Speciális thermoboxokban, nagyméretű jégakkukkal történik a hűtési lánc fenntartása érdekében, amennyiben a kinti hőmérséklet és az utazás időtartama megengedi.

Tárolás, helyigény: A terméket fagyasztva, -18 C-on kell tárolni. A felengedett terméket visszafagyasztani tilos.
Egy kürtőskalácsnak kb. 1 liternyi helyigénye van. Például egy 500 literes fagyasztóban kényelmesen elfér 500-550 db tölcséres kürtőskalács.

Felhasználás: Felhasználása nagyon egyszerű: a készre sütött kürtőskalácsot elővesszük a fagyasztóból, majd szobahőmérsékleten felengedjük kb. 20-25 perc alatt. Ha nagyon gyorsan van szükség a kürtőskalácsra, légkeveréses sütőben vagy mikrohullámú sütőben is felmelegíthetjük. Utóbbi nem tartozik a kíméletes olvasztáshoz, szárítja a tésztát, esetleg a karamell is megfolyhat a felületén., ellenben gyors. Felengedés után tölthető, értékesíthető.

Minőségmegőrzés: 30 napos minőség megőrzési időt biztosítunk fagyasztott termékeinkre.

Mit kell tennem, hogy az én üzletemben is lehessen fagyasztott kürtőskalács tölcsér?

Amennyiben kérdésére nem találsz választ a felsorolásban, írj nekünk pár sort az elképzelésedről, üzleted paramétereiről, sok éves tapasztalatunkkal segítünk megtalálni a neked legmegfelelőbb konstrukciót

Gyakorlatban a nagyobb mennyiségű megrendeléseket (több ezer darab) is egy héten belül vállaljuk, de raktározási kapacitásunk véges, így kérjük, hogy kellő időben juttasd el hozzánk a megrendelésedet. A rendeléseket átlagosan 3-5 munkanap alatt tudjuk teljesíteni.

Ajánlatkérő űrlapunk segítségével könnyedén kapcsolatba léphetsz velünk! Küldd el igényeidet és kollégánk hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Rendelés/Ajánlatkérés

Scroll to Top