Miért válassz minket?

Kizárólag jó minőségű alapanyagokkal dolgozunk, nem használunk mesterséges állagjavítókat, adalékanyagokat és tartósítószereket. A tésztát mindig frissen, a helyszínen készítjük.

Sok rendezvényszervező érzi úgy, hogy már-már a szerencsejáték kategóriája megtalálni a megfelelő kürtőskalács készítőt. 

Elérhetetlenek, visszalépnek a megrendeléstől, késnek, nem az előzetesen egyeztetett formában, minőségben teljesítenek, a kalács száraz, ehetetlen. 

A jó hír, hogy az Angyalkürtős csapatával biztonságban vagy! 

Kürtőskalácsaink alapvetően 5 különböző ízben elérhetőek: vanília, fahéj, dió, kakaó, kókusz.

Prémium termékeink: málnás (liofilizált málna), nutellás, sajtos kürtőskalács.

Igény szerint tudunk készíteni glutén- és tejmentes kürtőskalácsokat is.

Hagyományos kürtőskalácsainkat 3 különböző méretben tudjuk elkészíteni a megrendelő kérésének megfelelően.

Bemutatkozunk

Jecs Tibor

"Szerelem. Ez a kürtőskalács nekem."

Kissé hedonista hozzáállással született meg a döntés, hogy kürtőskalács készítéssel foglalkozzam. Gondoltam: “Én nem fogok sorokat állni, nem fogok várakozni a friss kürtőskalácsért. Mindig akarom enni, amikor csak megkívánom.” Kvázi magamnak csináltam a sütödét.Ez a válsz arra: miért épp a kürtőskalácsra esett a választás.A mai napig tart a szerelem, ez a fő hajtóerő.

Jecs Tibor

Füzes Kata

Füzes Kata

Ahogy eddig is, most is a fő szempont az életemben és a vállalkozásomban a biztonság. Az üzletpolitikámban szintén inkább a sűrű fillér, mint a ritka forint számít. Hogy ez jó-e? Nem tudom, így működöm stabilan. Ha a termék nem is oly sokat, de a piac változott, volt amire reagáltunk, volt amire nem. Egy biztos: itt vagyunk és itt is maradunk kürtőskalácsosként.

“…hogy mindig ehessem”

Nem ma volt, de ma is imádom és örömmel gondolok vissza az első vásárunkra, ahol kezdődött minden 2002-ben Dunaújvárosban az Országos Kirakodó és Állat Vásáron Slambucmann barátom segítségével.

Scroll to Top