Megjelenési formáink, egységeink

Szabadtéren

Két teljesen berendezett, esztétikus guruló faházzal rendelkezünk, amelyek jól illeszkednek a rendezvények, fesztiválok faházas környezetébe. Egységeink megfelelnek a szakhatósági követelményeknek, minden élelmiszer előállításhoz szükséges engedéllyel rendelkeznek.

Szükséges helyigényünk: 5m hosszúság, 2m mélység
Áramigényünk: 230V 1x16A

PB gázzpalackkal fűtött kemencénk nem terheli meg a rendezvény elektromos hálózatát, sőt különleges estekben hálózati 230V áramforrás hiányában is képesek vagyunk friss kürtőskalácsokat készíteni. Minden esetben tisztán adjuk vissza az általunk elfoglalt területet. Csapatunk kedves kiszolgálással értékesíti finom friss kürtőskalácsainkat.

Rendezvénysátor/ Partysátor

6mx3m-es és 3mx3m-es méretben választható, teljesen felszerelt egység. Kiemelten olyan területekre, ahová kocsival valamilyen okból kifolyólag nem lehet behajtani, pl. a burkolat milyensége.

Beltéren

Van, hogy egy esemény fedett helyen / épületben kerül megrendezésre, ahová a kürtőskalácsos kocsival és sátorral sem lehet beállni. Erre is van megoldásunk: a sütéshez szükséges könnyen mozgatható mobil felszerelésünkkel költözünk be az adott helyszínre, ahol a vendégek szinte testközelből nézhetik végig a kürtőskalács készítés folyamatát és fogyaszthatják kalácsainkat.

Nem ismerünk lehetetlent

- repülő Angyalkürtős kocsi -

A Zeneakadémia átadójára érkezett a felkérés, de a kapun túl szűknek bizonyult, a sátorhoz még túl hideg volt. Adta magát az ötlet: emeljük át a kocsit a 8 szintes épületen és tegyük be az udvarba. És így is lett.
Scroll to Top